Топ-100
Back

ⓘ Gorka Izagirre Insausti



Gorka Izagirre Insausti
                                     

ⓘ Gorka Izagirre Insausti

Gorka Izagirre Insausti és un ciclista basc, professional des del 2009. Actualment corre a lequip Astana Pro Team.

És fill de lexciclista i doble campió dEspanya de ciclocròs José Ramón Izagirre. El seu germà Ion també és ciclista professional.

En el seu palmarès destaca les victòries la Clàssica dOrdizia de 2010, 2012 i 2014, i una etapa al Giro dItalia.

                                     

1. Palmarès

  • 2007
  • Vencedor duna etapa la Volta al Bidasoa
  • 2010
  • Vencedor duna etapa la Volta a Luxemburg
  • 1r la Clàssica dOrdizia
  • 2n al Trofeu Deià
  • 2011
  • 1r la Clàssica dOrdizia
  • 2012
  • 2014
  • 1r la Clàssica dOrdizia
  • 1r al Gran Premi de Primavera
  • Vencedor duna etapa al Giro dItàlia
  • 2017
  • 2018
  • Campió dEspanya en ruta
  • 1r al Tour La Provence
  • 2019
  • 1r al Trittico Lombardo
  • 2020

Resultats al Tour de França

  • 2015. 32è de la classificació general
  • 2011. 66è de la classificació general
  • 2018. 24è de la classificació general
  • 2019. 42è de la classificació general
  • 2013. No surt 17a etapa
  • 2012. 39è de la classificació general
  • 2016. Abandona 17a etapa
  • 2020. 22è de la classificació general

Resultats al Giro dItàlia

  • 2017. 28è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 2014. 83è de la classificació general

Resultats la Volta a Espanya

  • 2019. 53è de la classificació general
  • 2020. 19è de la classificació general
  • 2018. 29è de la classificació general
  • 2014. 37è de la classificació general
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →