Топ-100
Back

ⓘ Davide Malacarne



Davide Malacarne
                                     

ⓘ Davide Malacarne

Davide Malacarne és un ciclista italià, professional des del 2009 fins al 2016.

En categories inferiors destacà en ciclocròs, modalitat de la qual es proclamà campió del món júnior i nacional. En carretera destaquen les seves victòries al Giro della Valli Aretine i al Giro del Belvedere que el dugueren a fer el pas al professionalisme el 2009. Durant aquell primer any destaca una segona posició final la Volta a Turquia. El 26 de març de 2010 aconseguí la seva primera victòria en el camp professional en guanyar la 4a etapa de la Volta a Catalunya amb final a Cabacés.

                                     

1. Palmarès en ciclocròs

  • 2002-2003
  • Campió dItàlia de ciclocròs juvenil
  • 2003-2004
  • 1r a Pijnacker-Nootdorp, ciclocròs júnior
  • Campió del món en ciclocròs júnior
  • 1r la Copa del món de ciclocròs júnior
  • Campió dItàlia de ciclocròs júnior
  • 2004-2005
  • 1r a Triveneto Gara di Caonada, ciclocròs
  • 2005-2006
                                     

2. Palmarès en ruta

  • 1r al Trofeu Dorigo Porte
  • 2005
  • 1r al Trofeu Matteotti sub-23
  • 2006
  • 1r al Giro del Veneto sub-23 i vencedor duna etapa
  • 2007
  • 1r al Giro della Valli Aretine
  • 2008
  • 1r al Giro del Belvedere
  • Vencedor duna etapa la Volta a Catalunya
  • 2010
  • Vencedor de la classificació de la muntanya de la Tirrena-Adriàtica
  • 2011

Resultats al Tour de França

  • 2013. 49è de la classificació general
  • 2012. 59è de la classificació general

Resultats al Giro dItàlia

  • 2011. 146è de la classificació general
  • 2016. 47è de la classificació general
  • 2015. 85è de la classificació general
  • 2014. 39è de la classificació general
  • 2009. Abandona 18a etapa

Resultats la Volta a Espanya

  • 2016. Abandona 14a etapa
  • 2010. 126è de la classificació general
  • 2011. 56è de la classificació general
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →