Топ-100
Back

ⓘ Adri van Houwelingen



Adri van Houwelingen
                                     

ⓘ Adri van Houwelingen

Adriaan van Houwelingen, més conegut com a Adri van Houwelingen va ser un ciclista neerlandès, que fou professional entre 1978 i 1987. Durant la seva carrera esportiva destaca una victòria detapa la Volta a Espanya i una altra al Tour de França.

El seu germà Jan també fou ciclista professional. Entre 1996 i el 2012 fou director esportiu del Rabobank.

                                     

1. Palmarès

  • 1976
  • 1r la Ronde van Noord-Holland i vencedor de 2 etapes
  • Vencedor duna etapa de lOlympias Tour
  • Vencedor duna etapa de la Ronde van Noord-Holland
  • 1978
  • 1r a Bodegraven
  • 1r a Wielsbeke
  • 1979
  • Vencedor duna etapa de la Volta a Espanya
  • 1r a Ekeren
  • 1980
  • 1981
  • 1r a Den Bosch
  • Vencedor duna etapa de la Volta als Països Baixos
  • Vencedor duna etapa del Tour de França
  • 1r a Draai van de Kaai
  • 1982
  • Vencedor duna etapa de la Volta als Països Baixos
  • 1r la Volta als Països Baixos
  • 1983
  • 1r a Boechout
  • 1984
  • 1r a Arendonk
  • 1985
  • 1r a Kamerik
  • Vencedor duna etapa de la Tirrena-Adriàtica
  • 1986
  • 1r a Panningen

Resultats al Tour de França

  • 1981. 81è de la classificació general
  • 1984. Abandona 14a etapa
  • 1982. 40è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 1985. 88è de la classificació general

Resultats la Volta a Espanya

  • 1979. 48è de la classificació general. Vencedor duna etapa
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →