Топ-100
Back

ⓘ Filippo Simeoni



Filippo Simeoni
                                     

ⓘ Filippo Simeoni

Filippo Simeoni va ser un ciclista italià que fou professional del 1995 al 2009. Del seu palmarès destaquen dues etapes la Volta a Espanya i el Campionat nacional en ruta de 2008.

El 2001 Simeoni va reconèixer haver-se dopat amb EPO i altres hormones, sempre receptades i sota el control mèdic pel doctor litalià Michele Ferrari, el mateix metge personal que el nord-americà Lance Armstrong. Filippo mai va arribar a acusar públicament a Armstrong però va sembrar el dubte sobre els triomfs del texà, que el va acusar de mentider i de traïdor. Des daquest moment, lenemistat entre ambdós va ser pública i notòria. Es va escenificar durant la 18a etapa del Tour de França de 2004. Litalià va decidir buscar lescapada bona de la jornada i Armstrong, amb el mallot groc i amb el seu sisè Tour la butxaca, va saltar darrere dell per impossibilitar la seva escapada.

Anys després, Benjamín Noval, company dArmstrong al US Postal en aquella època, va reconèixer que era una regla de lequip arruïnar qualsevol opció de victòria de Simeoni, amb la venjança per les seves paraules com a únic pretext.

                                     

1. Palmarès

  • 1992
  • 1r la Copa de la Pau
  • 1r al Trofeu Rigoberto Lamonica
  • 1993
  • 1r al Regio-Tour i vencedor duna etapa
  • Vencedor duna etapa la Volta a Luxemburg
  • 2000
  • Vencedor duna etapa la Volta a Espanya
  • 2001
  • Vencedor duna etapa la Volta a Espanya
  • 2003
  • 2004
  • Vencedor duna etapa la Volta a Àustria
  • 2005
  • Vencedor duna etapa la Volta al llac Qinghai
  • 2008
  • Campió dItàlia en ruta

Resultats al Giro dItàlia

  • 1999. 90è de la classificació general
  • 2000. 104è de la classificació general
  • 2001. Abandona
  • 1996. 49è de la classificació general
  • 1997. Abandona

Resultats al Tour de França

  • 1998. 55è de la classificació general
  • 2004. 118è de la classificació general

Resultats la Volta a Espanya

  • 2003. 118è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 1999. Abandona
  • 2001. 61è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 1995. 118è de la classificació general
  • 1997. 69è de la classificació general
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →