Топ-100
Back

ⓘ Albert Timmer




Albert Timmer
                                     

ⓘ Albert Timmer

Albert Timmer és un ciclista neerlandès, professional des del 2007. Actualment corre a lequip Team Sunweb. En el seu palmarès no destaca cap victòria de renom, sent les seves principals funcions a lequip la de gregari.

                                     

1. Palmarès

  • Campió dOverijssel de contrarellotge individual
  • 2005
  • Vencedor duna etapa al Tríptic de les Ardenes
  • 2006

Resultats al Tour de França

  • 2012. 148è de la classificació general
  • 2014. 146è de la classificació general
  • 2017. 157è de la classificació general
  • 2016. 153è de la classificació general
  • 2013. 164è de la classificació general
  • 2009. 130è de la classificació general
  • 2015. 139è de la classificació general

Resultats al Giro dItàlia

  • 2014. 87è de la classificació general
  • 2016. 121è de la classificació general
  • 2013. 129è de la classificació general