Топ-100
Back

ⓘ Ilnur Zakarin



Ilnur Zakarin
                                     

ⓘ Ilnur Zakarin

Ilnur Azàtovitx Zakarin és un ciclista rus, professional des del 2012. Actualment corre per lequip CCC Team. En el seu palmarès destaca la victòria al Tour de Romandia de 2015, una etapa al Giro dItàlia de 2015 i una altra al Tour de França de 2016.

El 2009 va ser suspès durant dos anys per donar positiu en un control per anabolitzants.

Pocs dies abans de començar els Jocs Olímpics de Rio, es va anunciar que la Unió Ciclista Internacional excloïa Zakarin de poder participar en els Jocs, juntament amb altres ciclistes russos, degut al seu historial amb el dopatge.

                                     

1. Palmarès

  • Campió dEuropa júnior en Contrarellotge
  • 2007
  • 2011
  • Vencedor duna etapa al Friendship People North-Caucasus Stage Race
  • Vencedor duna etapa al Girobio
  • 2012
  • 1r al Gran Premi dAdiguèsia i vencedor de 2 etapes
  • Vencedor duna etapa al Tour dAlsàcia
  • 1r al Gran Premi de Donetsk
  • 2013
  • Vencedor duna etapa al Gran Premi dAdiguèsia
  • Campió de Rússia en contrarellotge
  • 1r al Gran Premi dAdiguèsia i vencedor duna etapa
  • 2014
  • 1r al Tour de lAzerbaidjan
  • 1r al Gran Premi de Sotxi
  • Vencedor duna etapa al Giro dItàlia
  • 2015
  • 1r al Tour de Romandia
  • 2016
  • Vencedor duna etapa la París-Niça
  • Vencedor duna etapa al Tour de França
  • Campió de Rússia en contrarellotge
  • 2017
  • 2019
  • Vencedor duna etapa al Giro dItàlia
                                     

1.1. Palmarès Resultats al Tour de França

  • 2020. Abandona 12a etapa
  • 2019. 51è de la classificació general
  • 2018. 9è de la classificació general
  • 2016. 25è de la classificació general. Vencedor de la 17a etapa
                                     

1.2. Palmarès Resultats la Volta a Espanya

  • 2017. 3r de la classificació general
  • 2018. 20è de la classificació general
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →