Топ-100
Back

ⓘ Mariano Piccoli



Mariano Piccoli
                                     

ⓘ Mariano Piccoli

Mariano Piccoli és un ciclista italià, professional des de 1992 fins al 2005.

Els seus principals èxits van ser 3 etapes al Giro dItàlia, on també va aconseguir dos cops la Classificació de la muntanya i un cop la de Punts. També va aconseguir 3 etapes la Volta a Espanya.

                                     

1. Palmarès

  • Vencedor de 2 etapes la Setmana ciclista bergamasca
  • 1991
  • 1r al Gran Premi Palio del Recioto
  • Vencedor duna etapa la Euskal Bizikleta
  • Vencedor duna etapa al Giro dItàlia i 1r al Gran Premi de la muntanya
  • 1995
  • Vencedor de 2 etapes la Volta a Polònia
  • 1r al Gran Premi de la muntanya del Giro dItàlia
  • 1996
  • 1997
  • Vencedor duna etapa la Volta a Espanya
  • 1r al Gran Premi de la Indústria i el Comerç de Prato
  • Vencedor duna etapa la Volta a Renània-Palatinat
  • 1998
  • Vencedor duna etapa al Giro dItàlia i 1r de la classificació per punts
  • Vencedor duna etapa al Giro dItàlia
  • 2000
  • Vencedor de 2 etapes la Volta a Espanya
                                     

1.1. Palmarès Resultats al Tour de França

  • 1999. 50è de la classificació general
  • 1996. 93è de la classificació general
                                     

1.2. Palmarès Resultats la Volta a Espanya

  • 1999. 58è de la classificació general
  • 2001. 102è de la classificació general
  • 1997. 48è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 2000. 50è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 2004. 115è de la classificació general
  • 2002. 102è de la classificació general
  • 1998. 77è de la classificació general
  • 2003. 99è de la classificació general
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →